Send os en forespørgsel

Vi vender hurtigt tilbage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klargøring

Klargøring er et vidt begreb og spænder over alt fra en simpel afvaskning, rens af sæder og hynder til dybdegående behandling af fribordet og polering for genopretning af farve og glans. Hertil kan også medregnes maling af bund og drev, selv om dette egentlig er uden for kategori.

Vi har prøvet det hele, testet diverse plejemidler for at finde frem til de bedste produkter på markedet og tilbyder derfor hele viften - spørgsmålet er blot hvad din båd trænger til?!

Det er selvfølgelig op til dig selv, men det er altid en god idé at høre sig grundigt for hos fagfolk, inden man sætter noget i værk. 

For eksempel er det ikke nogen god idé at få malet bunden af sit skrog til efteråret, da bundmaling ikke tåler at stå tørt mere end et par måneder ad gangen. Man risikerer ganske enkelt at den skaller af.

​✓

Følg os på Facebook

​Vi holder altid vores Facebookprofil opdateret så du kan følge med i vores tilbud og nyheder.

​☆☆☆☆☆

Kunderne siger​

​Philip Hellemann

Stod med en båd, der ikke ville tage gas når den var i gear. Siden her guidede mig gennem telefonen til hvordan jeg kunne diagnosticere problemet, da jeg er bosat langt fra deres lokation.

Enormt god service, og styr på motorerne.

Cody Lundgreen Vinding

Havde et varmeproblem med en Mercruiser 383 stroker. Dette løste de lynhurtigt og til en skrap pris.

Varmeste anbefalinger.

Lene Kristensen

Tak for en helt fantastisk service. I havde et godt overblik over skaden på båden og har virkelig leveret et godt og hurtigt kvalitetsarbejde.

CPB Service

Baldershøj 36E

2635 Ishøj

Åbn i Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: info@cpb-service.dk

Telefon: 28 78 06 95

​CVR: 40273980