Send os en forespørgsel

Vi vender hurtigt tilbage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mekanisk værksted

Service på drev og reparation af bådmotorer er vores kerneforretning. Med mere end 10 års erfaring har vi været hele vejen rundt og finder derfor altid en løsning på problemet!

Vi har haft utallige drev og transummer af-og påmonteret, hevet alverdens motorer op af både, tumlet med diverse andre mekaniske dele såsom styretøj og instrumentbord etc.

Vinterkonservering er også en fast service hos os, ligesom installation af navigation, hi-fi og undervandslys også ligger inden for vores kompetenceområde. Dertil tilbyder vi salg og montering af Webasto-varmere.

Med vores servicevogn kører vi på hele Sjælland og ved større opgaver sørger vi gerne for transport af din båd og eventuel opbevaring. 

Det hele starter dog med en telefonsamtale, så giv os et kald og fortæl hvad problemet er, så vi kan pejle os ind på en diagnose og lægge en plan, inden vi rykker ud!

​✓

Følg os på Facebook

​Vi holder altid vores Facebookprofil opdateret så du kan følge med i vores tilbud og nyheder.

​☆☆☆☆☆

Kunderne siger​

​Philip Hellemann

Stod med en båd, der ikke ville tage gas når den var i gear. Siden her guidede mig gennem telefonen til hvordan jeg kunne diagnosticere problemet, da jeg er bosat langt fra deres lokation.

Enormt god service, og styr på motorerne.

Cody Lundgreen Vinding

Havde et varmeproblem med en Mercruiser 383 stroker. Dette løste de lynhurtigt og til en skrap pris.

Varmeste anbefalinger.

Lene Kristensen

Tak for en helt fantastisk service. I havde et godt overblik over skaden på båden og har virkelig leveret et godt og hurtigt kvalitetsarbejde.

CPB Service

Baldershøj 36E

2635 Ishøj

Åbn i Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: info@cpb-service.dk

Telefon: 28 78 06 95

​CVR: 40273980