Send os en forespørgsel

Vi vender hurtigt tilbage​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Saddelmager

Vi tilbyder reparationer af gammelt såvel som konstruktion af nyt. 

Er ruderne i kalechen f.eks. blevet matte, sørger vi for at skifte plasten og er der gået en søm ved en lynlås, syr vi selvfølgelig også den fast igen, imens dit drev får service.

Vi kan lave dig et nyt havnecover i løbet af nogle dage og en høj kaleche klarer vi på en uge eller to. Skal der også nyt betræk på dine sæder og trænger dine hynder til at blive skiftet ud, laver vi dem fra bunden med nyt skum etc.​

Er du godt og grundigt træt af det lurvede gulvtæppe på dørken og hænger loftbeklædningen i kahytten, er det måske en god idé at give hele skuden en overhaling. 

Der kan være store besparelser i at få ordnet alt i samme ombæring og samtidig får du en unik chance for at give din båd et særpræg.

Vi kan sagtens hjælpe dig med gode idéer og da vi har designkompetencer, kan vi, om nødvendigt, levere skitser og tegninger, så du kan danne dig et indtryk af, hvordan dit fartøj kan komme til at se ud.

​✓

Følg os på Facebook

​Vi holder altid vores Facebookprofil opdateret så du kan følge med i vores tilbud og nyheder.

​☆☆☆☆☆

Kunderne siger​

​Philip Hellemann

Stod med en båd, der ikke ville tage gas når den var i gear. Siden her guidede mig gennem telefonen til hvordan jeg kunne diagnosticere problemet, da jeg er bosat langt fra deres lokation.

Enormt god service, og styr på motorerne.

Cody Lundgreen Vinding

Havde et varmeproblem med en Mercruiser 383 stroker. Dette løste de lynhurtigt og til en skrap pris.

Varmeste anbefalinger.

Lene Kristensen

Tak for en helt fantastisk service. I havde et godt overblik over skaden på båden og har virkelig leveret et godt og hurtigt kvalitetsarbejde.

CPB Service

Baldershøj 36E

2635 Ishøj

Åbn i Google Maps

Har du spørgsmål?

E-mail: info@cpb-service.dk

Telefon: 28 78 06 95

​CVR: 40273980